20 octubre 2015

1r Certamen Gran Colla de Dolçaina i Percussió "Ciutat de Castalla"

Estimats amics, ens plau informar-vos que tindrem el plaer de participar en aquesta meravellosa iniciativa que organitza "El Sogall" de Castalla per promoure la cultura musical de la dolçaina i que tindrà lloc en l'Auditori de Castalla el dia 31 d'octubre. 

Des del Raval Jussà volem donar l'enhorabona als qui han fet possible aquest Certamen 
i és per aixó que estem treballant per participar intentant traure el màxim rendiment al nostre grup 
i aprofitar esta experiència "semi-professional" per fer millorar als nostres músics i donar també 
el millor de nosaltres.


D'abansmà sabem que resultat, independentment del premi, és molt possitiu per als grups i és per això que animem a totes les Colles a participar en este tipus d'events musicals; i també incitar als Ajuntaments a posar en marxa intercanvis i qualsevol activitat que promocione el món de la dolçaina. D'aquesta manera millorarem i ampliarem el repertori musical aportant indirectament un "extra" de qualitat a les colles amateurs de dolçaina i percussió.

Vos convidem a assistir al Certamen on escoltareu també les interpretacions dels altres dos participants: "L'Aljub" de Bocairent dirigit per Jordi Sempere Azorin i "La Colla" d'Ontinyent amb els director Jordi Soler Carbó.
I per supost la cloenda estarà a càrrec de "El Sogall de Castalla".

05 octubre 2015

Festes en Albaida - Octubre 2015

Ja tenim ací les Festes Patronals i de Moros i Cristians!

Ahir vam viure una vesprada especial celebrant el 400 aniversari del nostre Campanar, amb la companyia de tot el poble i, com no, dels Nanos i Gegants i els Cavallets.
I es pot dir que ja ens endinsem plenament en les festes.

Dissabte passat ens vam quedar amb les ganes de vore ballar els Gegants i Cabets, i de la re-incorporació a la festa dels Cavallets. Tot culpa de la pluja. Però este dimarts dia 6 i dimecres dia 7 tornen a eixir al carrer amb motiu de la Ofrena i de la Processó. 
I ahí estarem nosaltres acompanyant-los i animant-los.

Des del Raval Jussà no se'ns acaben les ganes de reflotar eixa estima que tots tenim a aquestes singulars figures albaidines. Pensem que és l'any ideal per assentar i establir la Associació de Nanos i Gegants d'Albaida, albergant en ella totes les figures, i donar-li una estabilitat i força social amb el suport dels albaidins/es.

Donar l'Enhorabona a la Comissió de Festes que ha aconseguit unes festes plurals i obertes a tot el món. HGeu treballat de valent i ara tindreu la vostra merescuda recompensa en gratitut i aplaudiments.


I per supost amb els MOROS I CRISTIANS que també s'espera que invaisquen carregats de força, color, música i espectacle màgic.
Nosaltres formarem part d'aquest meravellós acte recolzant i reforçant en la part musical.

DONAR TOT EL NOSTRE SUPORT A LES DOS CAPITANIES, a la Filà Batallers i a la Filà Tuaregs! Que sabem que heu treballat de valent i heu posat l'ànima i el cor en aquesta meravellosa empresa per disfrutar com a festers i també fer disfrutar a tota la població i amics que visiten Albaida el 9 d'octubre.
Vos desitgem alegria i alguna llagrimeta sentimental pel gust que dona baixar pels nostres carrers, i també molta sort en la Batalla (encara que la història li done el Palau Marquesal als Cristians..)

Benvinguts sigueu tots i totes els que a la nostra ciutat veniu en estos dies de festes. Sentiu-vos com a casa, sereu ben rebuts i ben tractats.
Teniu les portes obertes.
BONES FESTES a tots des del Grup Raval Jussà!!!